OFERTĂ BMW i3.299 €/ lună

Rată leasing (cu TVA)
CASCO şi asigurare GAP incluse
Garanţie extinsă BRI inclusă
BMW Service Inclusive

38.663 € (TVA inclus) preţul de vânzare
-9.575 € (TVA inclus) ECOTICHET
5.910 € (TVA inclus) plată avans client
19.950 € (51%) buy-back garantat
36 luni durata finanţării
4,69% pe an, fixă rată de dobândă


* Rata este obţinută prin BMW Financial Services România prin UniCredit Leasing IFN SA şi se adresează doar persoanelor juridice plătitoare de TVA.
** Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019, derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu.
*** Oferta prezentată nu înlocuiește datele, informaţiile şi instrucţiunile valabile prezentate de către Autoritate şi/sau autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului.
**** Pentru a beneficia de oferta prezentată, este necesară îndeplinirea condițiilor de eligibilitate prevăzute în cuprinsul Ordinului ministrului mediului nr. 278/21.03.2018.
“BMW
Performanţă
Viteză maximă în mod integral electric: 150 km/h
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 7,3 sec Acceleraţie 80 – 120 km/h: 5,1 sec

Consum
Consum de energie BMW eDrive:
13,1 kWh/ 100 km
Emisii medii de CO2: 0,0 g/km

Autonomie şi durată de încărcare
Autonomie în modul electric: până la 200 km (valori obţinute de la clienţi)
Capacitate baterie litiu-ion: 33,2/27,2 kWh
Durată de încărcare rapidă: 42 min
Durată de încărcare a bateriei de înaltă tensiune la 16 A (80%): 7,5 ore

Autonom.


Majoritatea persoanelor conduc mult mai puţin decât îşi imaginează: în general, călătorim cu automobilul între 35 şi 50 de kilometri pe zi. BMW i3 (94 Ah) poate funcţiona pe distanţe de până la 300 km (200 km în utilizarea zilnică), reuşind să depăşeasă de trei sau patru ori distanţa medie parcursă cu automobilul într-o zi.

Sustenabil.


BMW i3 integral electric este primul model de serie din lume care a fost creat în fiecare stadiu cu gândul la sustenabilitate. Încă de la începutul procesului de dezvoltare, am orientat întregul concept de automobil spre mobilitate electrică eficientă şi sustenabilă. Materialele regenerabile şi reciclate ajută la protecţia mediului înconjurător şi înlocuiesc materialele convenţionale.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informații personale:

Maşina actuală:

*Notă de informare.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul de date BMW Vertriebs GmbH – Sucursala România, precum şi împuterniciţii săi prestatori de servicii din Germania şi Cehia cu care operatorul a încheiat contracte în vederea prelucrării datelor, au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul prelucrarii datelor este de marketing, pentru desfăşurarea unor activităţi, cum sunt spre exemplu efectuarea de sondaje privind satisfacţia clienţilor, transmitere de informaţii referitoare la produse, servicii şi evenimente în scopuri de cercetare a pieţei. În vederea îndeplinirii scopului ante‐menţionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate către BMW AG (societate cu sediul in Germania) si BMW Vertriebs GmbH (societate cu sediul in Austria).

Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Prin urmare, doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment, gratuit şi fără nicio justificare prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sau un e-mail către împuterniciţii operatorului şi către operator, utilizând adresele următoare: infobmw@bmw.ro.

Vă informăm cu privire la faptul că, datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, Austria şi Cehia, în vederea redactării de rapoarte statistice, studii de piaţă, întocmirii de materiale publicitare şi derulării unor alte astfel de activităţi. Dacă unele informaţii din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a putea face modificările care se impun.

De asemenea vă aducem la cunoştiinţă că dealerii BMW îşi rezervă dreptul de a efectua drive teste în limita disponibilităţii automobilelor de drive test şi a consultanţilor de vânzări.